Selecteer een pagina

Food

Bij Coco serveren we uitsluitend brood van Bakkerij Van Vessem. Een bewuste keuze. Brood waar over nagedacht is. Waar elk ingrediënt met zorg is geselecteerd. Authentiek & altijd vers.

Brood met “old school” huisgemaakt beleg… daar staat Coco voor. Gezond & zonder fratsen. De dag zou niet compleet zijn zonder dagverse Sweetness of een heerlijk soepje.

Maar food staat bij ons ook voor onze centraal gelegen afhaalcorner. Bij Coco willen we ook thuis of op het werk voor een beleving zorgen, een moment rust met een gezonde sandwich, een huisgemaakt sapje of bijvoorbeeld één van onze verse soepen. Geen zin om te koken? Nog even na het werk langs Coco voor een heerlijke maaltijd voor thuis…

Voor  het bereiden en/of kopen van de (hoofd)maaltijden van de dag wordt over het algemeen veel tijd gemaakt. De tussendoortjes schieten er vaak bij in of zijn ongezond. Ook hieraan is gedacht. We bieden een compleet assortiment met gezonde tussendoortjes voor jong & oud aan in onze winkelcorner.

 

&Drinks?

Voor onze koffie variëteiten hebben we besloten een samenwerking aan te gaan met de biologische boon van HappyBeanz. Jong, goed van smaak en biologisch.

Naast het reguliere assortiment van drankjes schakelen we ook naar NU bij Coco. Kombucha, Gingerbeer, uitdagende frisdranken maar ook verse sapjes.

Wij kunnen niet wachten om je te zien!

Openingstijden
Maandag

gesloten
Dinsdag t/m zondag
8.30 uur - 18.30 uur

Bekijk de contact pagina voor tijdelijke Covid openingstijden

Bel ons

06 576 99 644

Kom langs

Raadhuisstraat 28
2101 HG Heemstede

Volg ons op Facebook

@cocofoodandmore

E-mail ons

info@cocofoodandmore.nl

Volg ons op instagram

@cocofoodandmore